Analiza profila "kurcopacenica" - otvorene i sadrzane odlike

Kao sto napomenusmo u prethodnom blogu, pored medicinsko-socijalnog fenomena
vaginus desperatus iliti po srpski пичкопаћеник, postoji fenomen analogan
istom - u zenskom obliku.
Sa nase tacke gledista (ako uzmemo za pocetnu vrednost da smo zene) bilo je neopisivo lako
izloziti cinjenice o postojanju vaginus desperatus-a. Prvenstveno zato sto smo, nazalost, bile u situaciji da su nam se na vrat kacili nesnosni progonitelji i njima slicni oblici postojanja. Tuzno. ALI. Sta raditi kada ti se na vrat nakaci penis desperatus riba? E, to je trik pitanje.
Sigurno se pitate kako bi jedna pripadnica TE vrste mogla da naskodi nekoj od nas. Penis, jel'te, nemamo (aj' kao idemo u saglasnost sa pocetnom vrednoscu), tako da tu dolazi do konfuzije.

Ovoga puta ne postoji "muza" koja nas je svojim MSN ispadima navela da pisemo ovo, vec je u pitanju postojanje par zaista fenomenalnih primeraka od krvi i mesa.

[napeta muzikica] Godine iskustva su pokazale i dokazale fakte koji ce u daljem tekstu biti izneseni. [/napeta muzikica]

Zene i muskarci. Njihov odnos. Razliciti odnosi razlicitih zena i razlicitih
muskaraca. Iako je svaki od tih odnosa sam po sebi specijalan, dacemo sebi za pravo da
generalizujemo i svrstamo ih u svega nekoliko grupa... jer to je okej. Napljuvasmo muskarce u
prethodnom blogu, ali takodje pomenusmo da je broj zena neopisivo veci u odnosu na
broj muskaraca... Iza toga sledi konstatacija da se zene ponasaju kao govna. Realno, to
jeste istina. Nezahvalne, samozive, arogantne, sujetne za SVE pare, muskarce
posmatraju kao nuznu i neophodnu pojavu, jer, jel'te, nemaju sve para za vestacku
oplodnju i kupovinu kod Vesne Pocuce Sane. Da se razumemo, nije da je ovo istina samo zato sto mi to govorimo. Ovo je realno sagledanje jedne moderne i urbane sredine u kojoj obitava neverovatan broj istripovanih i isfrustriranih zena. Svaka cast izuzecima. Postoje, ali ih je
tesko prepoznati. Obrasci ponasanja koje odredjene zene prate u potpunosti odgovaraju onima sa, na primer, prostranstava savane. One smatraju da bi trebalo da se, kao zivotinje,
umiljavaju i dodvoravaju muskarcima, ne bi li oni bas njih izabrali i izdvojili iz
gomile. Takva vrsta je spremna da dozvoli sebi da uradi [ironija] fenomenalne stvari [/ironija] ne bi li konacno dostigla cilj - svog Adonisa. Takva vrsta se, prema nasem zaista sjajnom poznavanju derivacione morfologije, "solidnom" znanju latinskog i koriscenju istog, naziva penis desperatus iliti курцопаћеница.



ZNACENJE:
Zenka (15+) koja je u stanju da se spusti na najnize grane covecnosti i svog ponosa ne bi li osvojila muzjaka.



DRUSTVENA ULOGA:
Kao i vaginus desperatus, koji moze dobro da legne u povremenim
trenucima, i zena kurcopacenica moze da pruzi zadovoljstvo u pojedinim
momentima.
Ukoliko si zensko, postojanje ove vrste ostavice ti dve opcije:
1. Mozes da se smejes i pravis viceve od njene patetike.
2. Moze zivot da ti poremeti, da svaka pomisao na nju unisti 200 000 celija u tvom mozgu.



BROJ:
Ima ih koliko i decimala u broju Pi, samo na broj decimala u broju Pi.



KAKO IH PREPOZNATI:
U odnosu na pickopacenike, koje je vrlo lako izdvojiti iz mase jer
se ili vode parolom Snezane Dakic "U trendu" ili tripuju da je Cobain reinkarniran u
njima, zenu kurcopacenicu je vrlo tesko prepoznati. Ne, bez zezanja, stvarno je
hevi. One postaju ono sto je u tom trenutku aktuelno, tj. koje je "vrste"
ciljna meta. Uglavnom se toliko dobro snadju, da ce se cak i zene zapitati da li im tu nesto smrdi zbog sujete. Jer takva riba nikako ne deluje kao kurcopacenica. Zato je i tesko skontati je.



STRATEGIJE NAPADA:
Vrlo opsirna i komplikovana tema.

1. Kurcopacenica je tip ribe koja ne veruje u moc licnosti. Ona je sebi u mozak ugravirala da je najlaksi nacin doci do muskarca - postati on. Ako je moj decko panker i ja sam pankerka. Ako se
predmet mog obozavanja tripuje da je HC tip i ja se tripujem da sam HC riba. Ako je tip na koga svrsavam samo kada cujem njegovo ime urban lik, uradicu sve da postanem urbana. I tako dalje. Prilagodjavaju se svim uslovima, koliko god to bilo kontradiktorno svakom zivom organizmu. Iz blekerke u rejverku, iz fenserke u pankerku. Iz ovoga proizilazi da su kurcopacenice vrlo zilava vrsta. Nesto slicno Terminatoru.

2. Osim sto se same sa sobom tripuju da su nesto sto nisu, tj. pred ogledalom
izgledaju kao njihova vizija onoga sto ti likovi zele, one se ne zadrzavaju samo na garderobi i besomucnom google-ovanju "50 best hard core bands ever". Da bi se priblizile tipu koji im se svidja, one ce se "sprijateljiti" sa svim njegovim ortacima. Da ne kazemo 'samo pertlice vire'. Odjednom ce postati deo "ekipe". Sa svima ce biti na "ljubavi, mici, maco, kuco, ovo-ono, kad pijemo kafu" i te fore. Postace, po srpski, mirodjija u svakoj corbi, iako nece dopustiti da se to primeti. Da se ne lazemo, one znaju sta rade. Mozda nisu inteligentne, ali su zato vrlo lukave. I ostvarice svoj cilj.

3. Kada se konacno onako cakano sprijatelji sa svojim targetom, cimace ga na kafu
svaki dan. Pricace o onim temama koje njemu ogovaraju, ne bi li pokazala kako se ona
interesuje. Sve sto njega interesuje, njoj je to "Wooow, jebote ne seri, i mene isto! Ja se totalno
lozim na to!" U stvari, nju realno boli kurac za sve. Osim za NJEGOV kurac. Dalje slede
sopinzi, pijancenja i bla bla bla boga oca nekih providnih aktivnosti normalnih za danasnju
omladinu. Trenuci kada se nada da ce se taj njihov telesni spoj dogoditi. E sad, dalje sve
zavisi od vrste muskarca. Jedno je sigurno - ako je dovoljno pametan,
photoshopovana licnost kurcopacenice biva razotkrivena. Opaaa...CTRL+ALT+Z. Idemo, skidam ti layere, vidim kakva si. Haha. Cao. (Ako nije dovoljno pametan - sta da mu radimo, nek' se preispita. Postavicemo dijagnozu, ali ne prepisujemo recepte.)

E sad postoje alternativni krajevi ove price. Nesto kao "Butterfly Effect".

4.

opcija 1:
Posle odjebavanja kurcopacenica se ne javlja svom targetu - voli ga i ne moze da
ga gleda, pa mu se zato vise ni ne javlja niti druzi s njim. Prelazi na sledecu
metu. Uglavnom na nekog od njegovih drugara. Jer, ipak u njoj postoji tracak nade da ce na taj nacin povrediti sujetu svoje primarne mete (bravo care, muskarci nemaju zenski mozak).

opcija 2:
Kada kurcopacenica shvati da target ipak ne zeli da joj ga mune, ona ce se baciti u kvest za dvojnikom. To moze biti blizanac po fazonu, blizanac po drustvenom statusu, ali je uglavnom blizanac po izgledu. Svet je ipak neogranicen izvor kopija raspolozivih onima koji ne poseduju odgovarajuca sredstva.

opcija 3:
Najgore za kraj. Da, znamo da je najsladje, ali pravicemo se da je to isto. Ono sto target nikako ne zeli. Kurcopacenica jednostavno ne cuje ono sto on govori, ne vidi on radi i pretvara se da je sve u najsavrsenijem redu. "Da odjebem? Lalalala, nisam cula, lalalala..." Kao neka dosadna pesma na repeatu.


KAKVE OVO VEZE IMA SA NAMA, NAZOVI NORMALNIM, (nazovi) ZENAMA?


Osim sto su nas, kao sto napomenusmo, u nasim kratkim zivotima proganjali pickopacenici, imale
smo iskustva i sa kurcopacenicama. U kom smislu? Pa, dilitovale su iz mozga cinjenicu da je decko zauzet. Taj sindrom kurcopacenice ima tendenciju da na tebe deluje jako razarajuce, jer, suocimo se, na sta pizdite najvise ako ne na ljudsku glupost? Prvo pizdis zato sto je to atak na tvoju teritoriju. Onda se nerviras jer ne mozes da mu objasnis da se to ne zove drugarica, i da je nesto drugo po sredi. I ti tako pizdis _____ [unesite vrednost jednaku vremenu proganjanja kurcopacenice]. To je sasvim normalno. Posle nekog vremena postanes ravnodusna jer... cemu? U fazonu si "Sta god, neka radi sta hoce." Ali tu si se zajebala. Jer koliko god se trudila da se pravis da te to ne nervira, cinjenica da te konstantno bocka u mozak te jos vise izludi. Sledeci stadijum: BES. Zasto? Shvatila da je riba... aaa gospode, kraljica pateticara. Ali cekaj, zasto bi se ti nervirala? Eee he he, eto vica niotkuda. Besna si na sebe jer si dozvolila da te takve stvari pogadjaju. Boze. Napravila ti se bora na celu sa 20 godina. I to zbog nje. Fenomenalno. Ispucala si svoju sansu za boru od hejterskog mrstenja i sad ces morati da budes nasmejana. Sva sreca pa si dovoljno duhovita da kasnije pravis viceve od toga i smejes se svakom njenom novom trijumfu.


Vizuelna pomagala (idiote, ako i dalje nisi naucio da je to SLIKA, istetoviraj na levoj podlaktici) kurcopacenica posedujemo.
Necemo ih objavljivati. Ne zelimo da ih promovisemo, to bi za njih bio
fenomenalan marketing. One bi nam bile neizmerno zahvalne. A mi ne cinimo dobra dela. Samo inkvizicija.




Pozdravljamo vas i volimo
Duda i Mina
jer to je okej.

P.m.S.
Pazite sta radite.
Ne zelite da se bas vi nadjete na stranicama ovog bloga.
E, da, i srecno sa ispitima.

22 коментара:

Анониман је рекао...

*Zizak je kurcopacenica
-Ali to mi je naaajbolja drugarica.
*Najbolja drugarica te ne bi olizala k'o tacnu -.-


Mina, Dudo, sve ste rekle.

Unknown је рекао...

za pocetak, moram da vam [iznova i iznova] cestitam na izvanrednom umecu deskripcije pri pokusaju priblizavanja termina kurcopacenica uvazenim fanovim vaseg bloga.

Posto sam s postovanim vama vec vodila polemike na ovu temu, vec nakon par radova je bilo vrlo lako izdvojiti par devojaka iz moje okoline koje bi se mogle svrstati u ovu kategoriju.

po pitanju tacke jedan, mislim da je vrlo bitno naglasiti da je pored vrlo ocigledne fizicke transformacije prisutna i izvanredna promena na nivou psihe [afiniteti, zelje, pa cak i iskustva iz proslosti bivaju drugacija]. Problem je upravo u tome sto samo veliki poznanici tih "kurcopacenica" mogu to da primete, sto znaci da ce "zrtve njihovog napada" biti zavaravane sve dok osoba "K" to zeli.

tek sad mogu da primetim da je ovo vec spomenuto u tackama koje slede. ali neka,nek ostane tu u znak podrske.

Moram i da spomenem da postoji i tip zena vrlo slicnih takozvanim kurcopacenicama. One ne jure plen samo zbog kurca vec i takozvane popularnosti, jer sta ima vise kul nego blejati s kul ljudima na kul mestima i piti kul pice.

kapiram da ovde treba da uleti neki prepametan zakljucak, ali ne znam sta da kazem. zene nadajte se samo da necete naici na muskarca koji je toliko nesvesTan da ce neka kurcopacenica uspeti da ga unisti. ako se to desi, znaci samo da nije vredan, sto u neku ruku znaci da je bolje sto je odjebao.

etoooooo.
sve vas volim.

Анониман је рекао...

CTRL+ALT+Z haha to je to.. naravno ako si pametan ;) . SUPER blog. Ocemo jos!

Анониман је рекао...

Evo bivam drug...

Kao i uvek fenomenalno, da umres od smeha, da se 15000 puta zapitas "kako li je budalama palo na pamet" itd...

Po 3 put: objasnile!!!

Анониман је рекао...

Znaci, svaka cast!!
Nadmasile ste same sebe!
Tacno ono sto nas frustira toliko godina ste pretocile u ovaj fenomenalni text!

Obozavam vas! :***

Анониман је рекао...

...ne verujem da ste vas dve svesne koliko ste u pravu!

Niko to ne moze znati bolje od osoba koje su tolike godine provele u neposrednoj blizini takvih "lichnosti". (dodushe vi kao da ste to i same osetile, mislim, razumete se.. GZ!)

Ja sam mnogo puta imao nameru da napishem knjigu o Penis Desperatusim-a, ali mislim da bi mi trebala 2 zivota da se setim svih primera.

Ali eto, vas 2 ste to uspele da uradite na samo par strana i da (nadamo se) pomognete onom neiskvarenom delu osoba nasheg pola (ako takvi josh postoje) da shvate shta je KURCOPACENICA!

Sve u svemu, svaka chast na josh jednom uspeshnom objashnjavanju chudnih, ali chestih pojmova, na koje ljudi ne obracaju dovoljno paznje!

(Mina upishi zurnalistiku - SESTRA)

pozz.. ZET!

Unknown је рекао...

ooo da. objasnile ste.
hvala. do sad nisam znala kako se to zove. i onda se nebo otvorilo. i pojavila se svetlost. i bog rece zvonkim glasom: kurcopacenica.

zestoko vam hvala.

tamara sto ide s milosem na najlon.

Анониман је рекао...

Znaci vec vidim naslov nove emisije na national geographicu...
Genijalno.

Анониман је рекао...

Istampala bih ovo u nekoliko primeraka i polepila po Under-u, KST-u, SKC-u itd. Tu sam najvise zivaca ostavila zbog istih. Mozda bi tako muskarci postali svesniji prisustva kurcopacenica oko sebe, pa bi i njihove devojke bile mirnije...u svakom slucaju, tesko cemo ih istrebiti :/

ljubim!

Анониман је рекао...

Sjajan tekst, a odličan je i u književnom smislu (dobra je ona preporuka za upis na žurnalistiku).

No, čini mi se da ne bi trebalo biti toliko grub prema ovoj vrsti, prema "kurcopaćenici". Devojka koja za svoj plen bira kvalitetnog mladića, i želi da mu se dopadne, usput i sama postaje (kopirajući njegove interese, za koje zaista u početku nimalo nije stvarno zainteresovana) nešto bolje nego što je ranije bila.

Ako se ljudi formiraju kao osobe kroz ono što rade, kroz ono čime se bave, onda dozvolimo i takvoj devojci da od jedne "paćenice" postane nešto drugo. Mnogo je, naime, važnije za kakvim će to tipom da pojuri, koga će uzeti za svog idola (bolje je bez njih, ali ako sama nije sposobna da se pronađe, onda je bolje da makar sledi nekoga ko ima valjan vrednosni sistem).

Još jednom, sjajan rad.

Анониман је рекао...

Nepismene ste i hejt vam je jadan, vagine malene.

Анониман је рекао...

Koji vam je... Tolko ste se raspisale i nista. Zali boze scroll na mom misu koji je uzalud potrosen dok je skrolovao do kraja stranice trazeci poentu... idite radite nesto...normalno npr.

dushmanin је рекао...

e ne slusajte ove isfrustrirane.Vi ste top 5 vagina koje ja znam i samo nastavite tako.thumbs the fuck up ;)

strejt tu da point.

jedan od najboljih blogova ikada :D

Анониман је рекао...

Vidim da je blog najposeceniji od strane ljudi zivotnog doba od 13-19 da ne kazem TEENejdzera. Takva je tema, takav je blog, takvi su komentari. "pankerke,fenserke,darkerke" i ostale picke materine tako se klinci razlikuju i dele medju sobom. Ako komentarisete retardirane klinke koje se loze na raspale klince u sirokim/uskim/pocepanim/raspalim/fensi/kakvim_god pantalonama i ostalim sranjima niste nista bolji od njih. I svakog ko je normalan i odrastao BOLE QRAC ko je pickopacenik a ko je kurcopacenica. Al normalno je da vi to ne razumete. Al bez brige kad malo odrastete bole ce i vas. Ne mogu a da ne kazem da to sto pricate nije tacno. Tacno je i to 100%. Al isto tako je i 100% nebitno za bilo sta i za bilo koga osim za iskomplekisrane klinke koje ce ispred "SKCA" "KSTA" i ostalih podruma da se tese kad gledaju kako im neko muva decka i da kazu "a sta ces KURCOPACENICA"...

Unknown је рекао...

jel cuo neko ovde za pojam "zajebancija" ... [kao i za srodne pojmove?]

duda i mina, jer to je okej. је рекао...

Nama su slova na tastaturi izlizana od kucanja tekstova koji ljude zabavljaju, ne od prosipanja redova sa OZBILJNOM poentom ukazivanja ljudima kakvi su. Jbg, mozda je trebalo da dodamo fusnotu da se tekst ne treba shvatiti preterano ozbiljno. Nasa pretpostavka da se to podrazumeva ocigledno je bila pogresna. Hvala ti na komplimentima i udubljivanju. Zaista nismo ocekivale da ce se neko toliko potresti.

U potpisu,
"iskompleksirane klinke koje etiketiraju ribe zato sto im skidaju frajere ispred SKC-a i KST-a"

P.S. "Bolece" se pise zajedno.

Unknown је рекао...

Opaaaaaaa... Hahahahahahahaha neko nam se osetio prozvanim!

Анониман је рекао...

Ja sam pickopacenik i ponosim se time !

Анониман је рекао...

E stvarno ima smaraca, neko napise normalno normalno i odma se nadje neko pametan da sere...svaka vama cast

dushmanin је рекао...

jao pa ovo je sjajno.
neko po defaultu smatra da vi visite ispred KST-a i SKC-a

pathetic.

a da zna da totalno ne blejite tamo, ne znam na chemu bi zasnivao svoje logicno zakljucivanje.

hahahahah

fenomenalno.

jebote...mrzim kada ljudi traze poentu preko neta xD

Eka је рекао...

Cinjenica su neki ljudi prepuni kompleksa tako da su nesposobni za bilo kakav vid kreativnosti, pa vole da se prave pametni, a da pored toga nemaju herca da lupe potpis pa da svi znaju da je to njihovo "pametno" misljenje.

Najlakse je pametovati o drugima preko neta, a takvi likovi ne bi sami napisali niti uradili nesto kreativno sve da sama kreativnost (zamisicemo je kao npr. zgodnu devojku) igra gola ispred njih.

U svakom slucaju, doticni bi trebao da prestane da lupeta, a vas dve samo nastavite da pisete ovako dobre tekstove (koji sluze da zabave i nasmeju normalan svet) i ne obracajte paznju na marginalne likove koji ce ozbiljno i kriticki tumaciti bilo sta duze od pet recenica.

Toliko..

Margaretha Geertruida Zelle a.k.a. Mata Hari је рекао...

hahaha.niko nikog ne moze da natera na nesto ako on nece. toliko od mene. big poZ